Bild
Nästa artikel

Årets Klassiker – kandidat #12

Rösta & vinn

Med Klassiker 1/2018 medföljer en fantastisk väggkalender med 365 bilnamnsdagar. Varje månadsbil är dessutom en av 12 kandidater till titeln Årets Klassiker 2018. Det är du som Klassikerläsare som bestämmer vilken bil som vinner och alla som är med och röstar har stor vinstchans till en massa fina priser. Här är kandidat nummer 12, Jan Siltbergs Ford Mustang HT!

Inför julen 1964 slog Siltbergs Bilaffär på stort. På ett specialbyggt podium i bilhallen placerades en alldeles ny Mustang.

Den störde gymnasisten Jan som borde plugga till terminsproven, han smög ständigt ner i hallen och tittade. Nu är den tillbaka i familjen och nästan lika fin som då!

Så röstar du: I Klassiker 1/2018 presenteras alla kandidater och där finns också röstkupongen. Det går också att rösta digitalt, exakt hur det går till står också i tidningen. Senast den 24 januari måste vi ha din röst och du får bara rösta på en kandidat.

Missa inte Klassiker nr 1/2018

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.