Bild
Nästa artikel

Årets Klassiker – kandidat #7

Rösta & vinn

Med Klassiker 1/2018 medföljer en fantastisk väggkalender med 365 bilnamnsdagar. Varje månadsbil är dessutom en av 12 kandidater till titeln Årets Klassiker 2018. Det är du som Klassikerläsare som bestämmer vilken bil som vinner och alla som är med och röstar har stor vinstchans till en massa fina priser. Här är kandidat nummer 7, Ludde Lundins och Berit Winnersjö Lundins Volvo Amazon Herrgårdsvagn!

Det började med tolv års tjat bara för att få köpa objektet, sedan följde en skruv-och-mutter-renovering där precis allt utom stötfångarna och växellådan är renoverade.

Resultatet är enastående – och en klassiker som verkligen går att använda!

Så röstar du: I Klassiker 1/2018 presenteras alla kandidater och där finns också röstkupongen. Det går också att rösta digitalt, exakt hur det går till står också i tidningen. Senast den 24 januari måste vi ha din röst och du får bara rösta på en kandidat.

Missa inte Klassiker nr 1/2018.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.