Bild
Nästa artikel

Klassiker som ljudbok!

Reportage

Turn on, tune in and freak out. Våra bästa resereportage finns nu att lyssna på direkt i din telefon.

Nu kan du även lyssna på Klassiker! I samarbete med Storytel Dox kan du från och med nu höra våra bästa resereportage i din smartphone – när det passar dig!  
– Lyssnandet har blivit en del av vår livsstil, säger Annika Seward Jensen på Storytel Dox entusiastiskt. Det som i ljudboksvärlden  för några år sedan mest handlade om skönlitteratur har idag spillt över till dokumentärer. Där­ifrån är steget inte långt till journalistiken – där nu tidningar som Klassiker, Filter, Offside och Vagabond tillhör pionjärerna.

Själv är Annika Seward Jensen glatt överraskad över hur väl ljudformatet gifter sig samman med det skrivna ordet.
– Jämfört med många skönlitterära författare är ni hårt drillade med hög densitet i texterna men fortfarande med ett effektivt bildspråk. Som gjort för halvtimmeslång underhållning i poddformat!

För att kunna lyssna på Klassikers artiklar krävs abonnemang hos Storytel men det går utmärkt att komma åt hela deras bibliotek gratis under en provperiod.

Till en början blir det två nya reportage i månaden från Klassiker. Först ut blir ”Med hippiebuss till fjällen” och ”Saab 900 Cab i USA”. 

Kommentarer

#1
Peter Olofsson
2017-12-24 18:41

Ni är bäst jag har prenumerat sedan första tidningen

#2
Leif Bredford
2017-12-24 19:10

Snygg Leary-koppling!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.