Bild
Nästa artikel

Töm garaget på Skokloster!

boka 16 september

Klassikers stora höstträff närmar sig och en stor nyhet – förutom att vi flyttar till Skokloster – är att den anrika MHS-marknaden anordnas samtidigt. Ännu finns säljplatser kvar och du behöver inte vara medlem i Motorhistoriska Sällskapet! Sälj du också!

Sveriges mest långlivade veteranmarknad flyttar till Skokloster och den stora Klassikerträffen den 16 september. Där kan du som privatperson sälja överblivna reservdelar, kuriosa, tillbehör, leksaksbilar, retrogrejer och en massa annat – ett fantastiskt sätt att nå tusentals köpsugna besökare!

Motorhistoriska Sällskapet MHS har öppnat förbokningen och ännu finns platser kvar – du hyr en ruta på 10x4 meter för 500 kronor. Boka senast fredag 14/9! Du kan även dyka upp på söndagsmorgonen utan att ha förbokat!

Läs allt om MHS-marknaden och boka plats här: http://mhs.se/motorhistoriska-marknaden/

Utöver MHS-marknaden anordnar Good Old Vintage och Fröken Pralin en vintagemarknad för kläder och accessoarer i 50-talsstil och Mats Älfvåg en automobiliamarknad under tälttak. Det kommer att finnas mycket skoj att göra på Skokloster den 16/9.

20183008173900.png?itok=3oM2VrlO

Kommentarer

#1
Enar Bjellstad
2018-08-30 17:43

Lysande kombination! MHS-marknaden var den första veteranmarknad jag besökte och jag har gjort många onödiga men roliga fynd där genom åren!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.