OKQ8 återbäring erbjudande

OKQ8 återbäring erbjudande


Klassiker – Tidningen för dig som gillar bilarna från förr och där bilvalet inte bara handlar om prestanda utan även nostalgi och kultur.  

Moped – Kvalitetstidning om riktiga moppar från de gyllene åren. Räkna med ett hejdlöst frossande i drömmoppar, prylar, resor-allt som är mopedkul! 

Vi ger dig även tillgång tills nyhetsbrev som du enkelt kan avregistrera dig ifrån om du önskar i det första utskicket. Erbjudandet gäller till 2020-08-31 i Sverige (i annat fall tillkommer gällande porto). Är du redan prenumerant kan du förlänga med detta erbjudande. OK Förlaget som äger Klassiker och Moped lagrar dina uppgifter för att kunna ge god service och genomföra våra åtagande upp till 24 månader efter avslutad prenumeration, samt återkomma med erbjudande. Läs mer om hur OK Förlaget hanterar dina personuppgifter: www.okforlaget.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.