Prenumerera på Klassiker

 

Klassiker – läs om bilarna vi älskar att minnas! Tidningen för dig som gillar lite äldre bilar. I Klassiker kan du läsa om det mesta som rör klassiska fordon. Klassiker gillar precis som du bilar med betoning på efterkrigstidens bruksmodeller. Här hittar du körbarhet, kvalitet, krom, stil och elegans. I varje nummer tar Klassiker en närmare titt på en spännande rallyklassiker och rapporterar från träffar landet runt. 

 

Prenumeranter får även tillgång till Klassikers nyhetsbrev, du kan närsom avregistrera dig från nyhetsbrevet via den länk som du finner i nyhetsbrevet.  OK Förlaget som äger Klassiker lagrar kunduppgifter för att kunna ge fullgod service och för att lämna erbjudande om egna produkter i 24 mån efter avslutad preumeration. Läs om hur OK Förlaget hanterar dina personuppgifter här: www.okforlaget.se. Erbjudandet gäller till 2019-12-31. PS. är du redan prenumerant kan du förlänga med detta erbjudande, skriv förläng före ditt namn så löser kundtjänsten resten. 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.