Bild
Nästa artikel
Frukostklubben utökar!

Frukostklubben utökar!

Kuckelikuuu!

Klassikers populära morgonmöte Frukostklubben sprider sig! I år arrangeras inte mindre än nio sammankomster i ottan i Stockholm och Norrköping. Ställ klockan på tiiiidigt – och njut av att köra din klassiker i fred på gator och torg!

Idén med tidiga helgträffar som inte krockar med andra aktiviteter kommer från USA. I Sverige kallar vi fenomenet Frukostklubben och träffarna går nu in på tredje säsongen – med fler tillfällen än någonsion!

I samarbete med Norrköpings Veteranbilklubb och Automobilhistoriska Klubben ordnas i år inte mindre än nio morgonträffar!

I Norrköping träffas vi på Tyska torget mitt i stan klockan 07.00. NVBK och Elite Hotel bjuder på kaffe.
Tre söndagträffar återstår i Norrköping:
12 juli Tyska torget kl 07.00-09.30
9 augusti Tyska torget kl 07.00-09.30
13 september Tyska torget kl 07.00-09.30

I Stockholm återstår en lördagsmorgon med AHK som arrangör. Här startar startar vi ännu tidigare: 06.00. Tillsammans med bageriet Gateau bjuder man de första 100 på nybakade bullar – därav tillägget i namnet Bil & Bulle!

Stockholm
29 augusti Drottningholm kl 06.00-08.00

Ta chansen att träffas, trivas och fika med andra elitmotorister ett par timmar på morgonen innan allt drar i gång, innan resten av världen vaknar!
Frukostklubben utökar!
Frukostklubben utökar!
Frukostklubben utökar!

Kommentarer

#1
Christian Malmsten
2015-04-24 15:19

Kära grannar. Jag lovar att smyga iväg försiktigt och inte varva i onödan. Jag vet att det låter en del när Kentmotorn brölar gång. Ni har inte sett det men från motorn går ett sugrör kan man säga. Kallas ljuddämpare på besiktningsspråk. Den är inte mycket att skryta med men observera, den är godkänd av Svensk Bilprovning. Jag har plats i framsätet för den morgonpigge. Om någon av er vill hänga med. Brukar vara en skön blandning bilar och människor. Om du inte åker med så vill att du ska veta en sak. Det är en superhäftig upplevelse att åka sportvagn genom Stockholm när det är bilfritt. Om du sett den där filmen när man piskar en Ferrari genom Paris gator så vet du vad jag menar. Alltså, jag tänkte inte köra som en vettvilling precis men ändå, kanske varva 4000 förbi slottet. 05:40 åker jag. Vi ska samlas kl 06:00. Mitt i stan. Blir grymt!

#2
Vargen
2017-03-28 10:50

Datum 2017?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.