Bild
Nästa artikel

Minns Ronnie Peterson i Berwaldhallen

one night only

Kenneth Olausson följde the Super Swede Ronnie Peterson i ett helt decennium. I november har du chans att se hans bilder och höra hans minnen vid ett unikt framträdande på Berwaldhallen i Stockholm.

Fotografen och journalisten Kenneth Olausson följde under tio år Sveriges mest framgångsrike Formel 1-förare Ronnie Peterson. Från tiden i Formel 3 fram till slutet 1978. Av de 123 Grand Prix som Ronnie Peterson startade i så var Kenneth närvarande vid nästan 50 tävlingar. Det blev både en unik dokumentation av Petersons karriär men också en stark vänskap dem emellan.

Nu tänker Kenneth summera den här tiden och hans övriga karriär med ett unikt framträdande i Berwaldhallen i Stockholm den 2 november.

– Tio år med Ronnie blir framträdandet utan livlina – ett crescendo som mognat i över 50 år. Efter sista svängen med supersvensken blir det målflagg, säger Kenneth Olausson.

Den som vill se och höra om svensk Formel 1-historias kanske sista guldålder kan köpa biljetter till föreställningen på www.berwaldhallen.se/kalender

20190107181218.jpg?itok=xSlxiU9-

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.