Bild
Nästa artikel

Vinn biljetter till LeMans '66!

Ny film

Den 15 november har en ny Hollywoodfilm om racerföraren, konstruktören och legenden Carroll Shelby premiär. Trailern lovar en riktigt snygg film med mycket old school racing – Klassiker lottar ut 20 fribiljetter!

20190710162458.jpg?itok=CcOwcAPQ

Den 15 november har filmen Le Mans ’66 premiär på svenska biografer. Regissör är James Mangold och filmen handlar om Carroll Shelby och hur han ganska tidigt i sin karriär fick beskedet att han inte fick tävla mer på grund av en hjärtåkomma. Då hade han redan hunnit vinna Le Mans 24-timmars i en Aston Martin.

Shelby (spelad av Matt Damon) bytte då fokus koncentrerade sig på att konstruera och utveckla bilar samt ett vinnarteam där föraren Ken Miles (Christian Bale) var en viktig del. Det främsta målet med allt var att besegra ärkefienden Ferrari – filmens originaltitel är Ford v Ferrari.

I samarbete med 20th Century Fox Sweden lottar vi nu ut 20 fribiljetter till filmen – 10 vinnare får två biljetter var. Biljetterna gäller på alla biografer i Sverige som visar filmen och så länge den visas.

Så gör du för att tävla: Gå in på www.klassiker.nu/tavla och fyll i namn, adress, telefonnummer och e-post. Tävlingens namn är Shelby och i rutan för svar behöver du bara skriva "Utlottning av fribiljetter"

Senast den 12 november vill vi ha ditt svar och det är endast tillåtet med ett tävlingsbidrag per person.

Vinnarna meddelas via post och här på www.klassiker.nu

Lycka till!

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.