Bild
Nästa artikel
Frukostklubben vaknar!

Frukostklubben vaknar!

Träffar

Med lättade restriktioner blir möjligheterna till att mötas utomhus större. Det tar Automobilhistoriska Klubben och Hälsinglands Fordonshistoriker fasta på och arrangerar några Frukostklubbar under 2021!

Bilträff när alla andra sover – vi är många som saknat Frukostklubben under 2020 och första delen av säsongen 2021. Men med lättade restriktioner från den 1 juli blir det åter möjligt med mindre bilträffar utomhus och ett par av de bilklubbar som Klassiker samarbetar med kommer att anordna Frukostklubben i juli-september.

I Stockholmstrakten är det Automobilhistoriska Klubben AHK med Mats Grimme i spetsen som står för det praktiska. Med tillägget Bil & Bulle har de prickat in tre olika platser och datum med start i mitten av juli:
  • 17 juli Hellasgården Nacka 06.00-08.00 Karta
  • 14 augusti Bergianska Trädgårdens parkering 06.00–08.00 Karta
  • 11 september Karusellplan Drottningholm 06.00–08.00 Karta

Frukostklubben Hälsingland kommer den 28 augusti att arrangeras i en något annorlunda upplaga i Ljusdal. Platsen är planen och gräsmattan utanför Jon Remmers Garage, den entusiastbilsverkstad som Klassikers f d medarbetare har startat i år. Träffen startar 08.00 och pågår till 11.00 och adressen är Norrkämstaleden 10. Vägen kommer att vara skyltad från Ljusdals kyrka. KartaFrukostklubben Norrköping flyttar tillfälligt ut på landet, Vikbolandet närmare bestämt. Arrangörer är NVBK och Östgöta Saabklubb.

Söndagen den 12/9 är det dags för den tredje och sista upplagan av Frukostklubben Norrköping för i år. Tiderna är 8.00-10.30.

Vägbeskrivning:
Åk väg 209 mot Östra Husby, Arkösund.
När du har passerat Östra Husby, sväng vänster och åk mot Mauritzberg. Åk cirka 2 kilometer och sväng sedan vänster mot Tväggestad. Åk cirka 200 m och du är framme.

I samtliga fall får deltagarna ta med sitt eget fika och givetvis ta ansvar för att hålla avstånd och i övrigt iaktta alla gällande rekommendationer och regler.

– Allt bygger förstås på att smittspridningen minskar och att det gällande läget inte förändras, säger arrangörerna.

Håll dig uppdaterad via Klassikers webb!

 
Taggar: Träffar, Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.