Bild
Nästa artikel
Hoppet lever om VROM 2020

Hoppet lever om VROM 2020

Träffar

Årets stora Volvoträff VROM kan bli av, men de tre träffdagarna är nu reducerade till en. Arrangören hoppas att bilträffen och marknaden söndagen den 16 augusti kan hållas.

Årets volvoträff VROM är den 33:e i ordningen sedan starten 1987 men i år blir inget som vanligt. Coronapandemin och de bestämmelser som regeringen infört om begränsningar av allmänna sammankomster har gjort att arrangören beslutet att ställa in studiebesöket som skulle skett fredagen den 14 augusti. Även VROM-rundan samt middagen med föreläsning lördagen den 15 augusti har ställts in.

Men fortfarande lever hoppet om att den stora bilträffen och marknaden utanför Volvo Museum i Göteborg den 16 augusti kan bli av. I så fall kommer Klassiker att vara på plats med försäljning av tidningar och böcker. Enligt VROM:s arrangörer kommer ett slutgiltigt beslut om årets träff att tas i slutet av juni. Du kan läsa mer på VROM:s hemsida: www.vrom.org­
 
Taggar: Träffar, Volvo

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.