Bild
Nästa artikel
KlassikerMarknaden flyttas fram

KlassikerMarknaden flyttas fram

Motor & mode

De bestämmelser och rekommendationer regeringen och Folkhälsomyndigheten den 11 mars 2020 lade fram gällande evenemang för över 500 personer påverkar KlassikerMarknaden som skulle ha hållits söndag den 15 mars på Skokloster. På grund av de nya bestämmelserna är arrangörerna tvungna att flytta fram den till ett senare datum, förhoppningsvis längre fram under våren. Nytt datum meddelas så fort som det är bestämt.

----- KLASSIKERMARKNADEN FLYTTAS FRAMÅT ------

De bestämmelser och rekommendationer regeringen och Folkhälsomyndigheten den 11 mars 2020 lade fram gällande evenemang för över 500 personer påverkar KlassikerMarknaden som skulle ha hållits söndag den 15 mars på Skokloster. På grund av de nya bestämmelserna är arrangörerna tvungna att flytta fram den till ett senare datum, förhoppningsvis längre fram under våren. Nytt datum meddelas så fort som det är bestämt.

Vi på Klassiker liksom huvudansvarige Mats Älfvåg Automobilia samt Skokloster Hotell & Konferens är väldigt ledsna för detta, vi är många som hade sett fram emot KlassikerMarknaden. Vi tror stenhårt på konceptet Veteran&Vintage och jobbar vidare framåt.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Kicka igång säsongen med KlassikerMarknaden!


Intresset för gamla bilar, mopeder och motorcyklar går ofta hand i hand med intresset för kläder, kuriosa och annat kul.

Det tar vi fasta på med KlassikerMarknaden – veteran och vintage i skön förening! Första året blev en välbesökt succé och vi fyllde upp varenda säljplats inomhus. Ytterligare några säljare ställde ut på den fina innergården mellan hallarna.

Söndagen den 15 mars 2020 är det dags igen – då bjuder Mats Älfvåg Automobilia in till kombinerad motor- och vintagemarknad och intresset bland säljare i båda kategorierna har visat sig mycket stort! 

Genom ett fantastiskt samarbete med Mats Älfvåg Automobilia och Skokloster Hotell & konferens kan vi lova en mycket intressant samlarmarknad i fin miljö.

HOTELL- OCH MIDDAG! Långväga? Bo där marknaden hålls! Skokloster Hotell & Konferens erbjuder hotellrum och middagspaket! Boka på bokning@skokloster.se eller 018-38 61 00

HITTA HIT Skokloster ligger ca 65 km från Stockholm, 49 km från Uppsala och 42 km från Enköping. www.skokloster.se  

INTRÄDE
80 kr/person, barn 0-15 år i vuxens sällskap gratis.

INFORMATION FÖR SÄLJARE
Vi välkomnar säljare av veteranprylar och vintagekläder, samlarsaker, automobilia, kuriosa och annat relaterat till hobbyn. Ingen försäljning av mat och dryck. Inflyttning för säljare lördagen den 14 mars mellan kl 15.00 och 21.00 samt söndag morgon kl 06.00-08.00.

Säljplats inomhus 600 kr (förbokas)
Säljplats utomhus 400 kr (även drop-in i mån av plats).

Plats bokas genom Mats Älfvåg mats@alfvag.com, Tel 073-704 47 99. BG 5502-2255


KARTA:
https://goo.gl/maps/aoEHNAYyNR9Ve4bX9

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.