Bild
Nästa artikel
Sälj på KlassikerMarknaden den 15 mars!

Sälj på KlassikerMarknaden den 15 mars!

Plats kvar

Passa på att rensa lite i garage och garderob och ställ ut på KlassikerMarknaden på Skokloster den 15 mars. Det finns platser både utomhus och inomhus.Det är något speciellt med marknader, att kunna hitta det där som du inte visste att du ville ha eller att hitta ett nytt hem åt de där grejerna som du gillar men inte riktigt behöver och har plats för.På trivsamma KlassikerMarknaden betyder mötet mellan köpare och säljare lika mycket som själva transaktionen och där kommer både bil- och motorprylar att byta ägare liksom vintagekläder och kuriosa.Som säljare kan du antingen komma på lördagseftermiddagen och packa upp för att sedan förslagsvis äta en god middag och sova på Skokloster Värdshus, eller så satsar du på tidig start på söndagmorgonen och kommer då.Inomhusplatserna måste bokas i förväg och det går även att tinga en plats på innergården. I mån av plats finns också möjlighet till drop-in på marknadsdagen söndagen den 15 mars – men det gäller främst utomhus.


Välkommen!


 
KlassikerMarknaden 15 mars 2020

HOTELL- OCH MIDDAG! Långväga? Bo där marknaden hålls! Skokloster Hotell & Konferens erbjuder hotellrum och middagspaket! Boka på bokning@skokloster.se eller 018-38 61 00

HITTA HIT Skokloster ligger ca 65 km från Stockholm, 49 km från Uppsala och 42 km från Enköping. www.skokloster.se  

INTRÄDE OCH PARKERING Inträde: 80 kr/person, barn 0-15 år i vuxens sällskap gratis. Parkering: 40 kr/bil.

Fri parkering för entusiastbilar!

INFORMATION FÖR SÄLJARE
Vi välkomnar säljare av veteranprylar och vintagekläder, samlarsaker, automobilia, kuriosa och annat relaterat till hobbyn. Ingen försäljning av mat och dryck. Inflyttning för säljare lördagen den 14 mars mellan kl 15.00 och 21.00 samt söndag morgon kl 06.00-08.00.

Säljplats inomhus 600 kr (förbokas)
Säljplats utomhus 400 kr (även drop-in i mån av plats).

Plats bokas genom Mats Älfvåg mats@alfvag.com, Tel 073-704 47 99. BG 5502-2255

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.