Bild
Nästa artikel
Rösta på Årets Klassiker 2022!

Rösta på Årets Klassiker 2022!

Årets Klassiker

Nu är det dags att kora Årets Klassiker 2022! Tolv kandidater från det gångna Klassiker-året har valts ut – nu är det upp till dig som läsare att välja. Alla som deltar i omröstningen är dessutom med och tävlar om fantastiska priser!

Nu är det upp till dig som läsare – vilken av våra tolv kandidater ska bli Årets Klassiker 2022? Alla som röstar har chans att vinna priser för totalt över 30 000 kronor från Verktygsboden och Klassiker!

1:a pris: Portabel billyft som klarar 2 500 kg för både garage och depå. Två ramper placeras under bilens trösklar och höjs med hjälp av ett elektriskt hydraulaggregat. Enkel att flytta undan när den inte används. Värde 11 995 kr.

2:a pris: Verktygsvagn med topplåda. Stabil konstruktion av plåt i mattsvart och blanksvarta handtag. Gasfjädrad lucka och kullagrade lådor. Värde 6 740 kr.

3-10:e pris: Smidig batteridriven polermaskin för mindre ytor och svåråtkomliga ställen. Kan även användas som slipmaskin. Variabel hastighet. Värde 960 kr.

11-20:e pris: Prenumeration på 10 nummer av Klassiker. Värde 699 kronor.

Endast en röst per person är tillåtet – fusk leder till diskvalificering. Senast den 9 februari 2022 vill vi ha ditt svar. Vinnarna presenteras på klassiker.nu samt i Klassiker 3/2022. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Du röstar genom att klicka i ett av de tolv alternativen och fylla i dina uppgifter. Lycka till!


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.