Bild
Nästa artikel

Fynd på loppis.

Den som kör först bestämmer. Alltså blev det loppis igår.
Med ett graverande fult innerhandtag på 92:an fanns det fog för loppis. Vi har åkt förbi tusentals, men ett missar man bara inte. Vadstena Antik och Kuriosa. Problemet var bara att vi först bara var tvungna att runda Omberg, för den ringlande vägens skull. Jag krävde dessutom att få köra 92:an. Det är bara att konstatera att väghållning faktiskt är överlägsen 95:an. Rena sportstugan. Milen ner till Borghamn var att jämföra med en Aston Martin nerför Col de Turini. Bad i Borghamn är ett måste. Den gamla utskeppningshamnen är magnifik. Inte undra på att vi blev sena till antikhandeln i Vadstenas utkant, men föreståndaren Jonas kom gärna och öppnade enkom för oss. Sortimentet är olika varje gång och inriktningen på lite sommarlätta möbler 1920, -30 och 40-tal är svårt frestande. Trädgårdsmöblerna ska vi bara inte tala om. Det blev några fönsterbräden i Perstorp-laminat med nära nog identiskt mönster med 95:ans golv. Kan komma till användning. Jag tänker takkonsol med en uppsättning rallymätare. Här är mer info om Östergötlands bästa antik och loppis: http://www.vadstenaantik.com/
Taggar: , Hem, default_top

Kommentarer

#1
Svante
2010-07-13 19:54

En burk med den obehaglige gubben på, fanns i pappas målarskåp någongång under tidigt 80-tal. Vet inte vad som fanns i den, men jag minns att jag då, runt 5 år gammal, tyckte att gubben såg väldigt läskig ut... Och var skulle man få återse den om inte på Klassikers husbilsresa. :)

#2
Hans
2010-07-13 20:24

Kanske går det inte pga. tidsschemat men Åkdon & Thermos träffen i Ludvika på Torsdag är väl värd ett besök. Jag hänger på och kör efter söderifrån med Volvo Expressen, nästan hög som en husbil.
http://www.akdon.se/show/stad.asp?txtStad=Ludvika

#3
Jan-Erik B
2010-07-14 22:43

Borde vara Peugeot

#4
Hans L
2010-07-16 07:47

Kylarprydnaden hör ju, som tidigare sagts, till en Peugeot, närmare bestämt en 203:)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.