Bild
Nästa artikel

Utan ström i gondolen

Inte bra. Cigarettuttaget pajade igår kväll. Smälte ihop invärtes.
Expeditionens mest centrala funktion gav upp någonstans i mörkret mellan Skålsjö och Mållångsbo. Cigarettuttaget. Därmed tynade blogginläggen i samma takt med datorskärmens batteristapel. Vägarbeten gjorde dessutom tillvaron i soffgruppen ganska plågsam. Det är närmast ett under att jag så här långt inte kräkts ner tangentbordet. Anders påbörjade reparationerna av uttaget omedelbart, runt klockan 23.40. Han såg sammanbiten ut. Jag hittade mot alla odds ett aktivt eluttag inom upptagningsområdet för vår längsta skarvsladd. Där är vi nu. Vid ett elluttag någonstans i Hälsingland (Nyckeldata så här långt: total körsträcka, 1 248 km. Körtid 35 timmar och 38 minuter. Snitthastighet 35 km/h)
Taggar: , Hem, default_top

Kommentarer

#1
PerH
2010-07-16 10:52

Ja ja. Modernt elkraftsbehov och 60-talsbilar är sällan kompatibla. Ni borde haft med en uppvevbar resegrammofon istället.

#2
Bollman
2010-07-16 11:36

Välkommen till finnskogarna, haha. Jag är på väg till Östersund idag och kommer köra via Bollnäs (min födelsestad) och sen vidare uppåt. Jag hoppas på att lyckas köra om er på vägen. Ni lär inte missa mig i så fall tror jag ;)
Hint: min nummerplåt ;)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.