Bild
Nästa artikel
Goodwood Revival i bilder!

Goodwood Revival i bilder!

Känsla

Ingen träff slår Goodwood Revival. Nästan 150 000 människor på plats och en stämning som är magiskt. I Klassiker 9/2015 tar vi dig tillbaka i tiden. Här och nu bjuder vi på bildspel.

Goodwood Revival i september varje år går nästan inte att fatta. Vilka ord man än tar till beskriver de bara en liten del av detta enorma, sprudlande, magiska fenomen.

Allt annat bleknar. Eventet har utvecklas till en noggrant regisserad, detaljerad folkfest där racingen utgör en liten del. Här är en underbar tidsbubbla att kliva in i och när du väl klivit ur börjar nedräkningen till nästa år!
Taggar: Reportage

Kommentarer

#1
Martin
2015-10-23 14:01

Goodwood Revival är fantastiskt.
Vill nog påstå att racingen i världsklass också är en stor del av underhållningen.
Inte varje dag man får se Tom Kristensen flyga fram i en Ford V8, eller alla Le Mans mästare Med Derek Bell, Jackie Oliver, med flera samt alla Touring car stjärnor Jason Plato, Matt Neal , Gordon Shedden och Steve Soper som tävlar på blodigt allvar. tidigare år har vi även njutit av Kenny Bräck, John Cleland, Andy Rouse. Heaten med Ford GT 40, Jaguar E-Types och AC-Cobror är bara underbara.
Det är för få dagar för att man ska hinna njuta av allt runt omkring racerbanan.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.