Bild
Nästa artikel
Grattis Maserati Quattroporte!

Grattis Maserati Quattroporte!

Dagens namnsdagsbil

I dag när Niklas och Nikolaus har namnsdag passar vi även på att fira Quattroporte, Maserati Quattroporte.

Quattroporte betyder fyra dörrar och att Maserati kunnat förvandla detta torra konstaterande till ett prestigeladdat modellnamn är bara ännu ett exempel på att italienskan är världens häftigaste språk.

Kommentarer

#1
Sven
2009-12-06 18:47

"2004 kom dagens Quattroporte, ritad av Pininfarina och försedd med V8. Detta är helt klart den mest framgångsrika Quattroporten", står det sist i artikeln.

Och den absolut vackraste, kan man väl tillägga utan att trampa i något getingbo, för vackrare fyrdörrars bil har nog sällan byggts!

#1
Fredrik U
2009-12-06 21:15

Nä nä, den första är ju utan tvekan vackrast! Den nya har redan börjat åldras på ett generande sätt. Ettan är klart mer tidlös. Vilken som är fulast av alla 4P är dock svårare att säga. Men alla har sin charm och drömmen vore ju en "full hand"!

#1
Hans
2010-01-11 03:42

Love them all! Men Quattroporte II är ändå bilen man drömmer om. Inte vackrast men tre vindrutetorkare. Bara en sådan sak!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.