Bild
Nästa artikel
Ett historiskt möte mellan Ursaaben och en Saab B17 på flygfältet vid fabriken i Linköping. I nya <a href="https://shop.motorvarlden.se/product/saab-cars-magazine-12020">Saab Cars Magazine</a>&nbspberättar vi hela historien!
Ett historiskt möte mellan Ursaaben och en Saab B17 på flygfältet vid fabriken i Linköping. I nya Saab Cars Magazine berättar vi hela historien!

Avsnitt 28: Näbbhuvar, flygande ärtsoppa & Ursaaben

Podcast

I avsnitt 28 av Studio Klassiker berättar Claes Johansson historien om Ursaaben. Carl Legelius och Fredrik Nyblad diskuterar lustiga biluttryck som näbbhuvar, pepper pot-fälgar samt guldfiskskålar. I biltombolan dyker bland annat Tucker upp och till slut blir det livsmedelsincidenter i bilkupéer med en flygande ärtsoppa i supercharterbussen.

SÅ LYSSNAR DU

Du kan lyssna i spelaren direkt på hemsidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på de tre punkterna till höger om spelaren och välj "Ladda ned").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill.

Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via Apple, Spotify, Podcaster eller valfri annan podapp
– sök på Studio Klassiker!

Det blev bara elva säsonger innan Ernst Carlssons charterbuss från 1948 ställdes undan...
Det blev bara elva säsonger innan Ernst Carlssons charterbuss från 1948 ställdes undan...
...med åren försämrades skicket allt mer och karossen skickades till skroten när...
...med åren försämrades skicket allt mer och karossen skickades till skroten när...
... bussentusiasten Anders Mennerholm räddade kvarlevorna. Nu påbörjades en nio år lång renovering. I&nbsp;<a href="https://shop.motorvarlden.se/product/klassiker-2015-01">nummer 1/2015</a>&nbsp;berättar&nbsp;vi om den fantastiska bussen som hade både toalett och tryckkokare!
... bussentusiasten Anders Mennerholm räddade kvarlevorna. Nu påbörjades en nio år lång renovering. I nummer 1/2015 berättar vi om den fantastiska bussen som hade både toalett och tryckkokare!
Taggar: Podcast

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.