Bild
Nästa artikel
Den atomdrivna lyxbilen ARBEL – så ser den ut. En av många bilar som det pratas i Studio Klassiker avsnitt 15.
Den atomdrivna lyxbilen ARBEL – så ser den ut. En av många bilar som det pratas i Studio Klassiker avsnitt 15.

Lyxfrossa i Studio Klassiker

Podcast

I Klassiker 3/2020 vräker vi oss i lyxbilar som Mercedes-Benz 300 SEL 6.3, Maserati Quattroporte och Alfa Romeo Alfa 6. Men vad är lyx egentligen? Och vilken är den ultimata lyxbilen? Joakim Bergqvist, Claes Johansson och Carl Legelius diskuterar.

Så lyssnar du:

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Joakim Bergqvist och Claes Johansson.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
Uno Liljedahl
2020-02-16 14:19

Väldigt bra nummer av tidningen på många sätt. Kanske särskilt artikeln om Arkitektur liksom naturligtvis Mercan och Maseratin.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.