Bild
Nästa artikel
Mopeder i Studio Klassiker!

Mopeder i Studio Klassiker!

Podcast

I avsnitt 21 av Studio Klassiker intar tre mopedslynglar i övre medelåldern mikrofonerna! Det blir bland annat Raketarslen, strutar och resor till Österrike. Medverkande är Claes Johansson, Stefan Wulff och Lasse Schylander från tidningen Moped.

Så lyssnar du:

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du Tidningen Mopeds Claes Johansson, Stefan Wulff och Lasse Schylander.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!
 
Taggar: Podcast
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
KENT JOHANSSON
2020-03-27 10:15

Nej, snälla inte mer mopeder...

#2
S. Martin
2020-03-27 19:21

Trevligt avsnitt på sitt sätt men nä... Ogillar mopeder! Trevlig helg

#3
Macclain
2020-03-29 10:44

Det finns en lista innehållande mopeder tillverkade av MCB i Varberg mellan 1966 & 1992 där ram/tillverkningsnummer samt årsmodell är upptaget.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.