Bild
Nästa artikel
Premiär för Studio Klassiker – vår podcast!

Premiär för Studio Klassiker – vår podcast!

Podcast

Nu är den här – Klassikers egen podcast! I Studio Klassiker samlas varje fredag redaktionen för att tala om de mest, och ofta även minst, relevanta ämnena kring klassiska bilar.

Avsnitt 1: Hundkojor, Dextrosol och Text-TV

Så lyssnar du!

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Claes Johansson, Fredrik Nyblad och Joakim Bergqvist.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kommer även att kunna prenumerera på Klassikers podcast via iTunes och valfri podapp – sök på Studio Klassiker! Då podden är helt ny kan det dock ta någon dag innan sökmotorn hittar den. Vill du redan nu lägga till den (och det vill du) så är vår RSS https://www.klassiker.nu/podcast.xml

Trevlig lyssning!

Diskutera: Vad tycker du om att Klassiker nu finns som podcast?
Taggar: Podcast, Reportage
Premiär för Studio Klassiker – vår podcast!

Kommentarer

#1
Robin Sommarström
2019-11-08 17:28

Klockren idé. Finns på ett sätt för många poddar idag och mycket är bara svammel men har alltid tyckt att Klassiker, inkl Carl och Claes när de var på Teknikens värld, har ordets gåvare på ett mer stilistiskt och roligare sätt än andra motortidningar.

#2
Johan Soogna
2019-11-09 00:11

Mycket trevlig lyssning. Nu kan jag alltså stoltsera med att ha hört en äkta podcast. Det känns lite stort och modernt på något vis. Jag räknar med att följa detta lika plikttroget som tidningarna!

#3
Tore
2019-11-09 11:26

Trevlig timme, avnjöts tillsammans med fredagens whiskeygrogg... För övrigt ett av de ord som SAO nu skall rata.

#4
Ola Varg
2019-11-09 17:02

MYCKET BRA OCH TRIVSAM LYSSNING.

#5
Uno Liljedahl
2019-11-09 17:11

Det var en mycket lyckad debut. Det finns mer att prata om. Kanske följa upp aktualitet i podden och sedan en fördjupande artikel i tidningen. Kanske auktionerna...
Kan tycka att det vore roligt att göra några intervjuer också. Jag är nyfiken på vad Jon gör nuförtiden. Georg Johansson är också ett förslag. Det blir skitkul det här! Fortsätter såklart med prenumerationen.

#6
Johan
2019-11-14 23:31

Trevligt första avsnitt som gav mersmak! Dock hittar jag inte podden hos Spotify.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.