Bild
Nästa artikel
Studio Klassiker – avsnitt 14

Studio Klassiker – avsnitt 14

Podcast

Tre bilar som uppfyller alla dina behov, ambitioner och drömmar – vilka väljer du? Claes Johansson, Fredrik Nyblad och Carl Legelius diskuterar. Dessutom quiz, Volvo 360 GL och soptipptips.

Så lyssnar du:

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Fredrik Nyblad och Claes Johansson.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!
Taggar: Podcast, Volvo 360

Kommentarer

#1
Andreas Hansson
2020-02-15 11:21

Jag tycker att Fredrik gör helt rätt i att köpa en Volvo 360! Jag har länge letat efter en sådan i bra skick och man tycker att de borde finnas eftersom de nästan alltid köptes av äldre, mycket försiktiga personer. Men de är som bortblåsta!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.