Bild
Nästa artikel
Studio Klassiker – avsnitt 3

Studio Klassiker – avsnitt 3

Podcast

Joakim Bergqvist, Claes Johansson och Carl Legelius pratar om varför bilar inte måste vara perfekta, om klubbliv både i Sverige och utomlands, om Saab 9-3 Viggen och Alfa Romeo Giulietta. Dessutom en direktrapport från Englands största klassikershow med Fredrik Nyblad.

Så lyssnar du!

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Claes Johansson, Fredrik Nyblad och Joakim Bergqvist.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!

Trevlig lyssning!

Kommentarer

#1
Ola Varg
2019-11-22 22:17

Ni måste förklara hur det funkar med direktrapport i en Pod??

#2
Stefan Frick
2019-11-22 22:25

Hur vore det att lägga poddarna på Spotify eller något liknande ställe?

#3
Göran Karlsson
2019-11-27 16:11

Studio Klassiker finns även på Spotify!

#4
Stefan Andersson
2019-11-29 11:20

Roligt att höra om Alfa Giulietta! När jag växte upp hade grannens brorsa flera Giuliettor, först en blå och sedan en röd. Mina föräldrar hade av någon anledning åsikten att han var "en sån som aldrig växer upp utan leker sig fram genom livet". Det tyckte jag såklart lät som en dröm och därför fick märket Alfa Romeo ett visst skimmer kring sig. Sen dess har det blivit några Alfor i mitt liv... :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.