Bild
Nästa artikel
Studio Klassiker – avsnitt 4

Studio Klassiker – avsnitt 4

Podcast

Claes Johansson, Fredrik Nyblad, Joakim Bergqvist och Carl Legelius pratar om livet med klassiska bilar. I det här avsnittet berättar Claes om sin Panhardbaserade sportvagn Gliving, Fredrik Nyblad reder ut turerna kring Volvos tillblivelse för snart 100 år sedan, Joakim Bergqvist funderar på att byta motor i sin Volvo P1800 och Carl Legelius hittar en Alfa Romeo Spider.

Så lyssnar du!

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Claes Johansson, Fredrik Nyblad och Joakim Bergqvist.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!

Trevlig lyssning!
Taggar: Podcast
Studio Klassiker – avsnitt 4

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.