Bild
Nästa artikel
Vårkänslor i Studio Klassiker – avsnitt 12

Vårkänslor i Studio Klassiker – avsnitt 12

Podcast

Joakim Bergqvist, Fredrik Nyblad och Carl Legelius pratar om vårens stora händelser KlassikerMarknaden och Restoration Show på Elmia. Claes Johansson är ute och köper moped och så pratar vi vidare om Årets Klassiker-kandidaterna.

Så lyssnar du:

Tryck på play 
och lyssna på Klassikers podcast Studio Klassiker. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Carl Legelius, Fredrik Nyblad och Joakim Bergqvist.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som").

Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Klassikers podcast via iTunes, Spotify och valfri annan podapp – sök på Studio Klassiker!

Trevlig lyssning!
Taggar: Podcast

Kommentarer

#1
Dan Jansson
2020-01-24 09:15

Hej Klassiker
Klassikerpodden är topp.

Några förbättringsförslag:
På den tekniska sidan konstaterar jag att filen saknar MP3-tag, vilket inte är så bra för oss som laddar ner och lyssnar på en MP3-spelare. MP3-tag kan läggas till med hjälp av det utmärkta gratisprogrammet MP3-tag https://www.mp3tag.de/en/index.html. Där kan man även lägga in en bild som visas i spelare som kan visa en sådan.

Redaktionellt:
Ibland blir det lite rörigt med fyra olika röster i samma program. Om man inte känner er så väl kan det vara svårt att hänga med vem som, säger vad.
Tre personer tycker jag är optimalt, kanske två från redaktionen och en gäst.
På sikt tycker jag ni bör satsa på att ha fler gäster i podden.

Men som sagt, detta är förslag för att göra en redan bra podd ännu bättre.
Fortsätt med att göra podd - det är det viktigaste

#2
Carl Legelius
2020-01-30 15:34

Tack för feedback! MP3-tag är tillagd! Och i nya avsnittet (13) har vi en gäst.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.