Bild
Nästa artikel

Inventering hos specialisten del II

KLASSIKERKAMPEN

Fredrik Nyblad har tidigare kollat in hur mycket delar klassiska Volvospecialisten VP Autoparts har till hans projektvolvo. Nu går granskningen vidare, har SVIS - Svenska Volvoklubbar i Samverkan några delar till 240?

Vad som går att få tag på och vad som inte går att få tag på hos specialisterna är ett slags värdemätare på min 240:s klassikerstatus i takt med att allt fler delar utgår från det ordinarie Volvosortimentet.

SVIS - Svenska Volvoklubbar i Samverkan är en paraplyorganisation för ett antal Volvoklubbar. Är man medlem i någon av medlemsklubbarna så får man köpa delar. Vilka delar som finns hittar man på www.svis.se. Man kan också köpa delar på de marknader som SVIS arrangerar vid sitt lager i Munktorp utanför Köping. Nästa gång en marknad arrangeras är den 30/5.

På SVIS hemsida finns en särskild prislista för Volvo 240 och till min stora glädje innehåller den hela 1 281 poster. En del av dem har bildillustrationer. Vi tar en titt.
Taggar: Projektbilar

Kommentarer

#1
Nicke Nyfiken
2010-05-04 10:48

Men va hände med SAABen ?
Massa reportage om VOLVOn !!
Har ni låst in den eller är den stulen igen ?
Vill se mera SAAB reportage
Känns som om kampen bara handlar om 240,n

#1
Vet. Bästeberg
2010-05-04 16:53

Re: NICKE.
Ja, men vad skriver man egentligen om en Saab? Det är förmodligen ungefär lika intressant som att skriva om en spade...

#1
MrT
2010-05-07 00:56

Detta är väl inget reportage om volvon eller hur? Snarare är det väl 240:n som är tråkig som en spade då man tvingas skriva om annat än bilen för att förleda läsarna...

#1
Nicke Nyfiken
2010-05-07 13:49

Jo men det handlar ju inderekt om delar till 240´n
Å de E ju fredrik som gjort reportaget om vilka delar so går att få tag till den !
inget om SAAB delar / klubbar el dyl

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.