Bild
Nästa artikel

Mera importerad reklam

KLASSIKERKAMPEN/FILM

Fredrik Nyblad roar sig under påskledigheten med att se på film. Reklamfilm. Men inte vilken reklamfilm som helst. För Volvo 240 så klart!

Om de amerikanska annonserna som jag publicerade i onsdags kändes annorlunda är det inget mot de här reklamfilmerna.

Det känns nästan som om de gör våld på Volvo som varumärke. Men de var kanske framgångsrika på sin tid.Lite pompös kanske...Nu rodnar jag... Den är en aning överdriven tycker jag!Och folk som tänker välter bilar upp och ner och släpper dem i backen?

Mera importerad reklam
Mera importerad reklam

Kommentarer

#1
Pelle
2010-04-09 00:47

Läste med ett kryptiskt leende i Klassiker nr 3 - 2010 på sidan 72 att Volvo 240 inte alls var tråkig att köra.Möjligt att Klassiker fått tag i en specialmodell av Volvo 240 med inbyggd körglädje för de 240 jag en gång hade var allt annat än roande att färdas i.Som en trött och sömnig nalle med andra ord.Tryggt och säkert men knappast roande.Den enda Volvon innan 240 modellen som var värre är förmodligen Volvo 140 som efter 240 följdes av den rullande ladgården 740 och den trimmade ladgården 760.Dessa blev sedan utbytta mot en uppblåst veranda vid namn 940 som återigen trimmades upp till 960.Efter detta hände något drastiskt med Volvo och den sömniga och tråkiga stämpeln försvann med Volvo 850 , S70 , S60 , S80 osv.Men andra ord , Volvo 240 var allt annat än rolig och på fel sida om denna körglädjegräns. :)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.