Bild
Nästa artikel

Radiostörning

KLASSIKERKAMPEN

Fredrik Nyblad försöker få tag på en original Volvoradio till sin 240. Men då gäller det att han väljer rätt modell.

Vi har en starkt begränsad budget i Klassikerkampen, jag har 3 000 kronor kvar att köpa delar, reparationer och för att betala andra kringkostnader.

För att hitta en billig original Volvoradio sökte jag på Tradera och jag lyckades vinna en auktion på en CR 303X kassetradio för bara en krona och 150 kr i frakt.

När jag öppnade paketet så blev jag dock besviken, radion hade inte klarat frakten utan en bit av radions plastram hade gått sönder under transporten.

Säljaren som sannolikt redan var besviken över att ha sålt radion för en krona var vänlig nog att ge mig pengarna tillbaka för fraktkostnaden.

Trasig i ena hörnet eller inte, den fick duga ändå tänkte jag och tog den till de trevliga killarna på Installationsproffsen tvärs över gatan från vår redaktion på Ynglingagatan i Stockholm. Men där behövde de inte ens titta på bilen för att ta död på projektet. Ramen längst fram visade att radion var för en Volvo 340/360 740/760.

Så nu är jag på jakt efter en radio igen, finns det någon som har en original Volvoradio? Billigt!
Taggar: Projektbilar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.