Bild
Nästa artikel
Allez les bleu!

Allez les bleu!

Reportage

Den har länge levt i skuggan av sitt framgångsrika syskon A110 men nu är det dags för Alpines större och lyxigare sportvagn att kliva ut i ljuset. En fransk Porsche 911!?

Sittställningen är sportig på det där sättet som tonåringar föreställer sig – bakåtlutad. Det är varmt, det är trångt och alldeles underbart att sitta bakom ratten i en Renault Alpine A310 V6.
 
Men vänta nu, det är ju en PRV-sexa? En motor vars slöhet bara överträffas av sengångare och med en bränsletörst som bara kan slås av att elda upp ett oljefält på plats? Det vet varenda Volvo-fantast! Men det är dags att revidera gamla förutfattade meningar, i A310 kommer V6:an verkligen till sin rätt!

Alla människor kanske inte passar i röda shorts eller en blommig skjorta och PRV-sexan kanske inte passade i alla bilar. Men för A310 var den rätt motor i rätt bil.

Läs mer om Renault Alpine A310 i Klassiker7/2017!
 
Taggar: Reportage, Renault
Allez les bleu!
Allez les bleu!
Allez les bleu!
Allez les bleu!
Allez les bleu!
Allez les bleu!
Allez les bleu!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.