Bild
Nästa artikel
Äntligen på mässa!

Äntligen på mässa!

Reportage

I danska Fredericia hålls det normalt en veteranbilsmässa med marknad varje vår och höst. Den 23-24 oktober var det äntligen dags för den första mässan sedan hösten 2019!

Äntligen på mässa!

Bremen, Essen, Paris och Birmingham – det är bara några av de klassikermässor som brukar hållas varje vinter. Men det är inte bara den i Bremen som ligger på enkelt köravstånd från södra Sverige.
 

Äntligen på mässa!

I Fredericia på Jylland i Danmark hålls det varje vår och höst ”Bilmesse & Brugtmarked”. Evenemanget startade 1989 och hette då ”Veteranbilmessen” och 1995 bytte det till sitt nuvarande namn och flyttade samtidigt till staden Fredericia.
 

Äntligen på mässa!

Mässan på Jylland har mycket av det som man förknippar med veteranbilsmässor i Europa. Här finns klubbmontrar, marknadssäljare och bilar till salu fördelat på 28 000 kvadratmeter i Fredericias mässhallar. Dessutom finns en entusiastbilsparkering utomhus – och danskt hygge så klart
 

Äntligen på mässa!

Sedan hösten 2019 har ingen mässa hållits på grund av pandemin. Men den 23-24 oktober 2021 var det dags igen.
 

Äntligen på mässa!

I år var Klassiker på plats med en monter där vi visade upp en Morris Marina 1.8 Super och en Austin Allegro 1500.
 

Äntligen på mässa!

Nästa mässa hålls den 2-3 april 2022. Här är en länk till mässans hemsida.
 

Taggar: Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.