Bild
Nästa artikel
Ölandsresan

Ölandsresan

Arnes backspegel

Det var strängt förbjudet att laga bil på campingplatsen. Och till Öland tog man färja.

1969 hade ett nytt tält införskaffats för 450 kronor och nu bar det av till Öland för att fira semester. På den tiden tog det lite längre tid att komma över Kalmarsund ty bron var inte färdigbyggd och en färja fick istället användas. På bilden ovan ser man den icke färdigbyggda Ölandsbron i bakgrunden, samtidigt kan man också se att alla damer hade korta kjolar. Vi körde till Mörbylånga där en lämplig campingplats hittades. Redan nästa dag blev vi avhysta från platsen då personal från campingen meddelade att detta är ingen bilverkstad, ett påstående jag själv redan hade märkt, den pajade topplockspacningen fick jag byta helt själv.
Ölandsresan
Ölandsresan

Kommentarer

#1
Arne
2014-05-09 16:33

Personerna som poserar på bilden är min dåvarande fru Gerthy, Maj-Britt och Lasse Thorsell samt deras barn Annika och Monica. Min dotter Sanna syns inte till så hon är väl på upptäcksfärd.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.