Bild
Nästa artikel

Avställt & klart!

FILM

Klassikers redaktion gör det bästa av att säsongen är över och låter den sista resan till vinteruppställningen bli ett eget evenemang. Här är en film om vår resa.

Läs mer om vår gruppresa och hur det gick när medlemmarna i Klassikerredaktionen provkörde varandras bilar i nr 10/2009.
Taggar: Reportage

Kommentarer

#1
Wello T
2009-11-26 10:05

Den där ladan, finns det plats i den? Jag måste få plats med min Granada.

#1
nisse
2009-11-27 08:59

Bra film, som vanligt! Favoritdelen är när Calle berättar att det är dumt at glömma obetalda rökningar i bilen - för att möss kan äta upp dem. Så rätt, så rätt.

#1
Mark W
2009-11-30 15:07

Här ställs ingenting av. Undviker saltet och kör småvägarna. Linolja och tvättsvamp är fina vänner.

#1
Torrbollen
2009-12-07 09:46

Ja, den främsta anledningen till att inte glömma räkningarna i bilen är ju att mössen inte skall äta upp dem. Att man kan få Kronofogden efter sig är ju en bagatell. Calle visar ju tydliga tecken på att han har rätt prioriteringar här i livet!

Fast min favoritbil är utan tvivel RX7:an!

Klockren!

#1
Felix
2010-01-21 23:46

Såg till min glädje, på bilden i tidningen, att ni inmundigade varm dryck i muminmuggar - passande för en tidning som har en underfundig mild ironi, osviklig språkkänsla och sinne för design och det som är vackert utan att det var tänkt att vara vackert. Hursomhelst så slog det mig via associationer från denna observation att husbilen nu har ett självklart namn: "Mårran"! Men sina glest sittande små ögon, stora kroppsshydda och långsmala grin kan det ju inte bli annat. Tänk er en gråmålad med fransk-gula ögon! Då skulle folk hoppa åt sidan av rena förskräckelsen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.