Bild
Nästa artikel
Mera från bakluckorna

Mera från bakluckorna

Bildspel

Bakluckor, reklamfolkets främsta öppning i bilvärlden, här kommer ett knippe vidöppna bagage och emellanåt dråpliga situationer, så som det bara kan bli i reklamens värld.

Taggar: Bildspel

Kommentarer

#1
Janne G
2015-04-29 12:12

Och jag tänker mig att det är just får och höbalar som Peugeot-kombisar är byggda för.

#2
Leif Hurtig
2015-04-30 11:02

Kulturskillnad: I franska RENAULT Frégate fick man ha picknick i bagageurymmet. I motsvarade engelska bilar fanns picknickbord på framstolarnas ryggstöd.
Det dröjde ända till 1984 innan picknickbord infördes på ryggstöden i en Renault. Då hette modellen Espace. Men då blev ju picknickborden nästan onödiga, eftersom i Espace kunde framstolarna snurras, de yttre bakstolarna flyttas bak ett steg och mittre bakstolen blev ett utmärkt tebord. Men picknickborden fick sin fortsättning hos Renault i Scénic. Ett utmärkt alternativ, om kaféerna är stängda och utomhuspicknicken spolieras av regn.

#3
Andreas Uddling
2015-04-30 18:54

Höbalar eller inte i franska bilar, men den paranta lilla damen i Frégate-skuffen bör vara under medellängd om hon ska kunna njuta utan ryggskott. Jag vet efter att ha försökt huka under luckan på min numera sålda Renault Frégate -58 för att slippa regn i kaffet. Men å andra sidan satt man kungligt i sofforna inuti kupén. Skulle tipsa madamoiselle att hellre fika i kombin; Frégate Domaine med samma lösning av baklucksöppning som Volvo långt senare tog till på Amazon-kombin.....

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.