Bild
Nästa artikel
Uddabilar på auktion
Uddabilar på auktion
Uddabilar på auktion
Uddabilar på auktion

Uddabilar på auktion

Blockharen

Den 12 juli säljs ett 30-tal udda fordon på auktion – vad sägs om Chevrolet Corvair, Renault 20, Datsun Laurel och ett par tidiga Land Rovers?

Jämtlands auktionsbyra i Östersund håler den 12 juli auktion på en rad renoveringsobjekt samt några till synes riktigt fina bilar. Beskrivningarna av objekten är sparsmakade men det ökar kanske bara känslan av fyndläge. Alla bilarna har utropspris 500 kronor – visst blir man sugen på att gå på auktion...

Kolla in bilarna här!

Kommentarer

#1
Kjell B
2014-07-04 14:12

Ett givet semestermål! Vilka bilar! Flera av dom ser ju väldigt fina ut, inte allt för svåra objekt kanske? 4 av bilarna har stenskottsskydd av nätmodell för lyktorna, när såg man det senast?

#2
Kent Johansson
2014-07-05 10:03

Spännande! KVD sålde nyligen en Austin A60 och en Nash i mina hemtrakter (Vimmerby), båda bilarna måste sägas gått för underpriser. Så fyndchanser finns alltjämt.

#3
Flak
2014-07-08 06:34

Just ladugårdsfynd är något som får pulsen att stiga, Landroverbilarna är säkerligen ombyggda till traktor enligt vad jag kan se.
Spännande om man undrar hur många objekt det finns ute i landet.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.