Bild
Nästa artikel

Discovery stoppar Die Ludolfs

TV-PROGRAM

Ifjol började Discovery Channel sända serien Die Ludolfs i Sverige, men så i januari stoppades programmet när det sista avsnittet i säsong två sänts, trots att fem säsonger finns inspelade.

Fyra något excentriska bröder som har en bilskrot och jobbar i ultrarapid är handlingen i Die Ludolfs i korthet. Bröderna Ludolfs verksamhet i Dernbach har fascinerat tyska tv-tittare sedan 2006.

Det sista avsnittet som sändes i Sverige var "Elchtest à la Ludolf" där bröderna gör älgtest med en Volvo 262C och en 164.

Vi förutsätter att protestlistor, insändare, facebookgrupper och demonstrationer kommer få Discovery Channel att ändra sig!
Taggar: Reportage
Discovery stoppar Die Ludolfs
Discovery stoppar Die Ludolfs
Discovery stoppar Die Ludolfs

Kommentarer

#1
Fritte
2009-02-13 19:37

Jag såg ett par avsnitt av die Ludolfs och vad bra det fick mig att känna mig. Jag är ganska normal, jämfört med de där bröderna är jag både återhållsam när det gäller bilparken och riktigt världsvan! Dessutom är jag välklädd! Jag visade min fru hur det kan vara och hon var tyst i flera timmar!
Synd att de slutat sända denna kvalitetsserie. Får köpa dvd:n...

#1
Gunnar
2009-02-17 21:38

Avsnitten finns i en vik nära dig, just nu högaktuell :-)

#2
T Lindqvist
2011-09-02 10:41

Det här är en gammal tråd men i alla fall. Sökte lite random efter Die Ludolfs på nätet och såg att Horst-Günter dog den 31/1 i år. Har under ett par års tidföljt serien på den tyska kanalen Dmax. Nu vet jag varför det inte kommit några nya program.

#3
Robin
2019-05-26 03:52

Det var ett stort misstag att sluta visa denna genialiska serie

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.