Bild
Nästa artikel
Fynda Rolls-Royceprylar!

Fynda Rolls-Royceprylar!

Reportage

Efter att en Rolls-Royceverkstad i Trollhättan gått i konkurs så ska nu reservdelar och inventarier säljas på auktion den 19/3. Visst har du alltid velat haft en Rolls-Royceskylt utanför garaget?

I januari begärde sig Bernt Hansen Automobil Service AB sig själv i konkurs. Trollhätteföretaget köptes så sent som 2016 av det danska systerföretaget Bernt Hansen Automobil. I samband med ägarskiftet bytte företaget namn från Rohdins Automobile Service. Bernt Hansen Automobil Service i Trollhättan var en oberoende verkstad som främst arbetade med Rolls-Royce och Bentley. 
 

Fynda Rolls-Royceprylar!

Nu ska PS Auction sälja konkursboet på nätauktion torsdagen den 19 mars. På auktionen som omfattar 240 objekt säljs även ett antal bilar. Bland annat Rolls-Royce och Bentley som inte ägdes av det konkursade företaget. 
 

Fynda Rolls-Royceprylar!

Så nu finns chansen att köpa både en Rolls-Royce eller bara den klassiska grillen för den som önskar! Bland det som ska säljas finns väskor, skyltar, gosedjur men också reservdelar, karossdelar och verktyg. 

Klicka här för att komma till auktionen!
 

Kommentarer

#1
Kent Johansson
2020-03-21 17:25

Tyvärr är kommissionsavgifterna som PS Auctions tar ut helt absurda, de är beräknade på ett tänkt marknadspris. Sen tar man det av köparen. Så ett bud på 1000 kan lätt kosta mer än det dubbla efter att deras avgifter och momsen lagts på. Trist!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.