Bild
Nästa artikel

Högt tryck i utomhusstudion!

Träffpunkt 80 2009

En av nyheterna på årets Träffpunkt 80 på Grytsbergs Säteri i Stjärnhov var att alla besökare hade möjlighet att bli fotograferade i 1980-talsstil av Automobil och Klassikers fotograf Per Hammarsjö. Vilka sköna bilder det blev!

Framför en 3x8 meter lång bild med en rosatonad utsikt över Los Angeles ställde nära 50 deltagare på Träffpunkt 80 upp framför Per Hammarsjös fotoblixtar och Canon-kamera.

En del kom klädda i samma tidsanda som sin bil, andra lånade glatt av de kläder som Klassikers Fredrik Nyblad ordnat. Slipovern med kronan blev poppis liksom den midjekorta kavajen.

Möjlighet fanns att beställa bilden av sig själv nedbränd på en dvd och en kopia i upp till i posterformat. De som inte gjorde det redan på träffen har nu möjlighet att göra det genom att kontakta Per Hammarsjö.

Vill du beställa bilder, maila till per.hammarsjo(at)okforlaget.se.
Taggar: Reportage

Kommentarer

#1
Niklas
2009-09-21 22:32

Bilar jag trodde var helt försvunna hittar man här
Talbot Samba cabriolet, Audi 5E. Och den sjukt fina Citroen CX 25 Turbo II Prestige. Kan rabbla upp hur mycket fina bilar som helst.
MKT. uppskattad träff. Vi ses nästa år.
Niklas

#1
Leif L
2009-09-22 01:24

Årets träffpunkt var riktigt fint vädermässigt och med många fina bilar.
Hoppas på återseende nästa år.

#1
Leif L
2009-09-22 01:48

Tack Per ! Detta att få möjligheten att bli fotagraferad med sin E28 klassiker var en trevlig upplevelse....blev riktigt nöjd med bildkompositionen. /// Leif

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.