Bild
Nästa artikel
Klassiker åker till besiktningen

Klassiker åker till besiktningen

Entusiastdag lördag 11 maj

Lördagen den 11 maj håller Bilprovningen i Rissne utanför Stockholm öppet hus för entusiastbilar. Klassiker kommer att finnas på plats!

Att få besiktningstid på våren kan vara vanskligt - det är många som tar fram sina entusiastbilar ur vinteridet nu. Det har Bilprovningen tagit fasta på och ordnar särskilda entusiastdagar på olika stationer runt om i landet.

Lördagen den 11 maj är hela dagen vikt för entusiastbilar i Rissne strax väster om Stockholm – då inbjuds särskilt ägare till äldre bilar att komma och besiktiga. Man öppnar klockan 8.00 och håller på hela dagen till klockan 16.00. Att boka tid går inte, det är kö på plats som gäller.

De som varit med på sådana här dagar tidigare vet att det inte gör något om man får vänta lite, hela arrangemanget bär prägeln av spontanbilträff och stämningen brukar vara mycket god.

Bilprovningen har bjudit in flera utställare till besiktningsstationen och Klassiker kommer att finnas på plats med vår Skoda 110 R Coupé. Kom och se hur långt vi har kommit!

Mer info om Entusiastdagen hittar du här!

Kommentarer

#1
Sören Fogdenius
2013-05-10 23:05

Det här borde varje Bilprovning (eller vad de nu kallar sig idag...)med självaktning anordna.
Jag kommer att föreslå min lokala testanstalt att införa Vår-Ruset, Veteranväckning ......

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.