Bild
Nästa artikel
Kör du klassiker på vintern?

Kör du klassiker på vintern?

Reportage

Att få sladda i snön är en av fördelarna med att köra veteranbil på vintern. Eller så kör du för att det är barmark och saltfritt. Om du kör klassiker på vintern vill vi berätta om din bil!

Medan de flesta ställer undan sin veteranbil på vintern så finns det förstås undantag – är du en av dem? Det går ju faktiskt att tvätta bort vägsaltet! Att få köra vinterrally är också en bra anledning till att ta ut sin klassiker, som Leo och Britta Tatti som brukar köra sin MG TD 1952 landvägen till Finland för att delta i veteranbilsrallyt i Jyväskylä.
 

Kör du klassiker på vintern?

Om du kör hela vintern, eller tar ut din veteranbil ibland. Då vill vi gärna ha med din bil under vår vinjett ”Läsarnas Klassiker”. Det vi behöver från dig är en bild på bilen tagen på vintern. Antingen så skriver du själv ner en kort historia om dig och din bil eller så tar vi det på telefon. Men allt börjar med att du hör av dig med ett mail till red@klassiker.nu

Uppdatering: Många Klassikerläsare har hört av sig och skickat in fina bilder och trevliga berättelser. Vi har nu samlat ihop det materialet och kommer inte kunna ta emot fler bidrag. 
 

Kör du klassiker på vintern?
Taggar: Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.