Bild
Nästa artikel
Land-Rover som gått 58 km!

Land-Rover som gått 58 km!

auktion

Missade du att köpa en ny Land-Rover Defender innan den klassiska modellen lades ner? Nu har du chansen – i Varberg finns en pickup som bara rullat 5,8 mil!

En Land-Rover Defender 110 Pickup är för många den perfekta arbetsbilen men här är en som aldrig fått jobba. Oskyldigt vit kom den till Sverige 2011 från Tyskland och registreringsbesiktigades - men togs aldrig i trafik.Att låta en ny bil stå obrukad i 11 år brukar innebära total kapitalförstöring men i det här fallet behöver det inte vara så. Defender var inte speciellt dyra när tillgången var obegränsad men sedan nedläggningen i januari 2016 har priserna på nyare exemplar rusat. Det är mycket möjligt att säljaren av Defendern får bra utdelning på sin investering.Nätauktionisten Blinto bjuder ut Land-Rovern till högstbjudande, auktionen avslutas den 30 september. För privatpersoner gäller det att ha klart för sig att budgivningen sker exklusive moms, förutom slagavgiften tillkommer alltså 25 procent.

Uppdatering: Det slutliga priset blev 513 000 kronor – exklusive moms! 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.