Bild
Nästa artikel
Med AMC Pacer som motiv

Med AMC Pacer som motiv

Fotokurs

Att fotografera bilar är inte det lättaste. I oktober höll Mästerfoto en specialkurs med Magnus Blommés AMC Pacer i fokus. Här är deltagarnas bilder!

Idag finns det kameror överallt, men betyder det att alla kan fotografera? Den 25 oktober lärde sig sex kursdeltagare mer om hur man fotograferar bilar under ledning av Max Gennel på Mästerfoto. Klassiker var också med och berättade om hur vi ser på bilderna i tidningen.

Kursen som hölls i Nacka utanför Stockholm innehöll moment som hur man tar bilder på bilar i rörelse och hur man hittar rätt miljöer och komponerar uppställningsbilder. Oktobervädret var inte det bästa under kursen, men Magnus Blommés AMC Pacer X 1975 som användes som fotoobjekt lyste som en sol mot de regntunga skyarna.

I april nästa år kommer två nya kurstillfällen på temat ”bilfotografering on location”. Mästerfoto håller då en kurs i Göteborg och en i Stockholm (Gå in på www.masterfoto.se för mer information).
Taggar: Reportage, AMC Pacer

Kommentarer

#1
Världens vackraste man
2014-11-25 22:25

Det är nästan fusk att plåta den bilen. Oavsett om man tycker den är snygg eller ful måste man (tycker jag) inse att den är ett förstklassigt fotoobjekt. Måste jag välja går min röst till Kjell som lyckats extra bra med sitt förevigande av ostkupan.

#2
Jacob Munkhammar
2014-11-25 22:56

Oj! Det måste jag försöka skrapa ihop råd till!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.