Bild
Nästa artikel
Påskmässa blir livesändning på Långfredagen!

Påskmässa blir livesändning på Långfredagen!

elmia

Bilsport Performance & Custom Motor Show 2020 är uppskjuten till 2021 men nöden är uppfinningarnas moder och nu har man kommit på ett nytt sätt att nå ut!

Arrangörerna av Skandinaviens största bil- och mc-mässa har flyttat fram årets upplaga till nästa år. Detta efter att alla allmänna sammankomster med mer än 500 personer stoppats, Bilsport Performance & Custom Motor Show lockar i regel upp emot 80 000 besökare.

En tröst för alla entusiaster är att arrangörerna nu beslutat sig för att göra en live-sändning på Långfredagen från Elmia med några av årets höjdpunkter!

– Nu har vi deppat färdigt över att inte få göra någon mässa på Elmia i påsk och börjat titta framåt, säger Hans-Ove Boberg från Förlags AB Albinsson & Sjöberg.

– Intresset finns ju kvar, precis som alla fordon, så låt oss göra det bästa av situationen i år, fortsätter han. Vi vet att många av er känner likadant och därför kommer vi göra något helt nytt!

Långfredagen 10.00, när mässan skulle öppna, startar arrangörerna en live-sändning där de presenterar bilar, hojar och företag som skulle varit på plats. Tyvärr blir evenemanget helt publikfritt.
 

Sändningen är över tre timmar lång och kommer att finnas tillgänglig på under hela helgen på www.bilsport.se

Taggar: Reportage, Träffar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.