Bild
Nästa artikel
Polera en Padda – en plats kvar den 22 november!

Polera en Padda – en plats kvar den 22 november!

Reportage

En lackering måste vara riktigt dålig för att inte gå att rädda. Och en nylackerad yta med apelsinskalsyta går att få extremt jämn med rätt metod. I november är det dags för poleringskurs i Klassikergaraget igen. Den här gången tar vi in en matt och sliten Citroën ID19 och kursledare är Daniel Omarsson. Vilken utmaning!

Den 22 november rullar vi in en grå Citroën ID19 1967 i Klassikergaraget i Stockholm.

Den är i gott tekniskt skick och används gärna dagligen. Karossen är i ganska gott grundskick och i stort sett rostfri, men när det kommer till lacken finns mycket att göra.

Några av de löstagbara panelerna har fortfarande kvar sin slitna originallack, andra har blivit omlackerade med olika ambitionsnivåer.

Som kursmaterial i Verktygsbodens poleringsskola är den perfekt – här finns en rad olika utmaningar!

Tillsammans ska deltagarna undersöka och upptäcka hur mycket potential även en sliten eller dålig lackering har. Kursledare är rekonditioneringsexperten Daniel Omarsson. 

Att delta kostar 2 200 kronor och då ingår både frukost och lunch. I skrivande stund finns en plats kvar – vem hugger den?

20190309082100.jpg?itok=Qb3OWvaQ

Kursfakta
Tid: Fredag 22 november kl 09.00 -17.00
Plats: Klassikergaraget vid Norrtull i Stockholm
Kostnad: 2 200 kronor per person inklusive frukost, lunch och fika
Bokning: https://verktygsboden.se/verkstadskurser/polerkurs-klassikergaraget-i-sthlm-fredag-22-november

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.