Bild
Nästa artikel

Rånförberedelser i Klassikers Saab?

KLASSIKERKAMPEN

Vad har hänt med Klassikers Saab? Är den inblandad i ett kommande rån? Redaktionen fick bara för några minuter sedan en mystisk film mejlad. Se den här!

Klockan 10.20 dök ett märkligt mejl upp i Klassikers mejlbox. Det var en kort filmsekvens där man tydligt ser att någon eller några personer kör Klassikerkampens Saab 9000 Turbo 16 i hög fart längs en skogsväg.

Det verkar som om kameran varit på av misstag i kupén och man kan tydligt höra två röster. Filmen har självklart överlämnats till Polisen och enligt en speciell analysgrupp menar man att det tydligt rör sig om rånförberedelser, Det talas om "stege" och "grustag". Det är också uppenbart att föraren bär någon form av maskering.

Man har även lyckats filtrera ut ett klickljud och enligt analysgruppen rör det sig om ett mantelljud, sannolikt till en Beretta 92S.

Vi återkommer med fler rapporter i den här obehaglig historien.

Taggar: Reportage, Saab 9000

Kommentarer

#1
PerH
2010-03-26 14:03

Öhhh! Det osar försäkringsbedrägeri. Vad gör nycklarna i tändningslåset på en stulen Saab? Skojigt!

#1
Ebbe Carlsson
2010-03-26 14:30

Det lät som om de snackade jämtländska. Ett spår!

#1
Krister
2010-03-26 23:24

Det känns lite fånigt att skriva det -men detta
k a n vara det bästa som jag någonsin sett på Internet.... "Oh the humanity...!"

#1
Wennlo
2010-03-29 13:15

Länge närde jag hoppet om att Klas gjort det enda rätta, nämligen skruvat av ventilkåpan och lämnat bilen i övrigt körklar i en skum förort. Nu befarar jag att bilfan kommer tillbaka igen.
Kul dock att jämföra Volvo och Saab under dessa år. De var verkligen helt olika till karaktären.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.