Bild
Nästa artikel
Ronnie Peterson i Berwaldhallen – sista chansen!

Ronnie Peterson i Berwaldhallen – sista chansen!

målflagg

Kenneth Olausson följde the Super Swede Ronnie Peterson i ett helt decennium. Den 2 november har du chans att se hans bilder och höra hans minnen vid ett unikt framträdande på Berwaldhallen i Stockholm.

Fotografen och journalisten Kenneth Olausson följde under tio år Sveriges mest framgångsrike Formel 1-förare Ronnie Peterson. Från tiden i Formel 3 fram till slutet 1978. Av de 123 Grand Prix som Ronnie Peterson startade i så var Kenneth närvarande vid nästan 50 tävlingar. Det blev både en unik dokumentation av Petersons karriär men också en stark vänskap dem emellan.

Nu tänker Kenneth summera den här tiden och hans övriga karriär med ett unikt framträdande i Berwaldhallen i Stockholm den 2 november. Två föreställningar är planerade – en på eftermoddagen och en på kvällen.

– Tio år med Ronnie blir framträdandet utan livlina – ett crescendo som mognat i över 50 år. Efter sista svängen med supersvensken blir det målflagg, säger Kenneth Olausson.

Den som vill se och höra om svensk Formel 1-historias kanske sista guldålder kan fortfarande köpa biljetter till föreställningen på www.berwaldhallen.se/kalender

20190107181218.jpg?itok=xSlxiU9-
Taggar: Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.