Bild
Nästa artikel

Så hittar du hemligheten i Klassiker

Smussel i blaskan

Avslöjat: Kodat meddelande i senaste Klassiker! Redaktionen söker den skyldige. Se själv. Full gör-det-själv beskrivning här och nu.

Mitt under ett  viktigt men kanske en smula utdraget internmöte på OK Förlaget avslöjades helt oväntat ett kodat meddelande i senaste numret av Klassiker.

Det skedde när en redaktionsmedlem (som önskar vara anonym) kört slut krumelurförrådet i anteckningsblocket och istället övergick till att diskret vika pappersplan av tidningssidorna.

Kommen till sidan 90-91 uppenbarade sig något helt oväntat för hans chockade ögon. Något som inte låg långt borta från de satanistiskt färgade baklängessentenser på Iron Maiden-skivor som alla säger sig ha hört.

Någon form av meddelande var det. En föraning? Är det något vi kommer att hitta i skogen? Den tredje husbilen? Något som Föreningen Saab 92H kommer att bygga i skydd av mörker. Är Claes (Klas) inblandad?
Läskigt var det hur som helst. Följ bildspelet ovan för att se hur du själv avslöjar det hemliga budskapet.

En kraftfull internutredning är igångsatt. Grafiker och kolportörer har kallats in för förhör. Redaktionen går självklart fri från misstankar, men fruktar nya oförklarliga inslag i Klassiker framöver.

Vad har vi att vänta? Sprätta-själv-sidor? Tryckfärg med doft av mögel, rost och Fluff?
Taggar: Reportage

Kommentarer

#1
Inge
2010-02-04 12:20

Alfred E Neuman borde börja hos er! Minns Svenska Mads hopvikningsbilder.

#1
Per H
2010-02-04 12:50

Alfred E Neumann jobbar redan Klassiker. Det har jag märkt för länge sen!!

#1
Johan Ålander
2010-02-04 17:00

Skicka mig ett exemplar till. Jag har bara ett smygläst arkivexemplar, endast läst i svagt ljus under täcket, så ska jag prova.
Johan

#1
S Martin
2010-02-05 09:48

Jag tror att jag avstår vikandet i mitt nummer av klassiker, men kollade noga på bildspelet, fick ett gott skratt! haha

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.