Bild
Nästa artikel
Vann du Aaltonen-signerad Klassiker?

Vann du Aaltonen-signerad Klassiker?

grattis!

I förra veckan kom Rauno Aaltonen på besök inför Svenska Rallyt. Nu har vi dragit tre vinnare av en signerad Klassiker!

Var än 81-årige rallylegenden Rauno Aaltonen dyker upp blir det show. I förra veckan var han på besök i Sverige för att köra Svenska Rallyt tillsammans med Hans Sylvan i en alldeles nybyggd Mini Cooper S 1968 – något vi skriver om i Klassiker 2/2019.

På väg till Hagfors kom duon på blixtvisit till Klassikers redaktion och Rauno hann både målande berätta om hur det gick till i Svenska Rallyt 1967 när han också körde Cooper S och signera tre nummer av senaste Klassiker som vi sedan lottade ut.

I Svenska Rallyt gick det mycket bra ända tills det bara var 500 meter kvar på sista sträckan. Då kom ekipaget för långt ut till höger och hamnade i diket. Efter att ha blivit upplyfta av rådiga åskådare kunde man ta bilen i mål men dikeskörningen hade skadat en av drivknutarna vilket gjorde att man inte kunde fullfölja sista transportsträckan. Inte heller teamkompisen Hans-Åke Söderqvist kunde fullfölja på grund av knäckt växellådshus.

– Men vi hade roligt och bilarna gick jättebra, säger Hans Sylvan. Nu hoppas vi på fler kul tävlingar tillsammans!

Tre vinnare av signerade Klassiker har vi nu dragit. Grattis till:

Torbjörn Andersson, Krokom
Johan Staaf, Mölnlycke
Matts Ström, Kvevlax, Finland.

Tidningarna kommer med posten!


 

Du gillar uppenbarligen klassiska bilar - vad tycker du om klassiska rallytävlingar?

Taggar: Reportage, Mini

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.