Bild
Nästa artikel
Triumph-renoveringen fortskrider

Triumph-renoveringen fortskrider

Våra klassiker

Nu är alla hämningar släppta och Mårtens Triumph 2000 Estate har gått in i stadiet där det inte finns någon annan väg ut, next level, no limits, no remorse, over the top...

Förra vinterns renovering började med att egentligen bara få bilen körbar, men det är svårt när man sätter igång att inte låta bli att ta det där,och det där och byta den där...

Den blev ju till 95% klar till deadline jag hade satt, men då hade en del detaljer hoppats över som ändå fungerade. Nu visade det sig vid den ökända färden mot Sigtuna att en del av de fungerande sakerna inte heller ville vara med längre. 

Så denna vintern  skulle det egentligen gjorts grundligare felsökningar och fix, men då det ändå tar ett tag innan man kan ut och provköra riktigt så varför inte ta itu med de andra sakerna som inte blev av sist heller?  

Bilen är nerplockad igen och nu skall dörrarna göras i ordning riktigt, och allt tas ned i detalj för att skrubbas rent, lackas, behandlas och göras ännu finare.
 

Kommentarer

#1
martin v
2017-03-16 19:56

jätteskoj med denna klassiska bil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.