Bild
Nästa artikel

Vassa sportvagnar!

Sportstuga hälsar på

I helgen besökte vi sportbilstidningen Automobils trivsamma sommarträff i Rosersberg. Här är några av sportbilarna vi hittade.

Vår systertidning Automobil anordnade för elfte året i rad sin sommarträff Automobil Classic Cars i Rosersberg norr om Stockholm. Vädret var på topp och gräsfältet bakom 1600-talsslottet var välfyllt med läckerbitar, ja rent av gräddan av Sveriges häftigaste sportbilar.

Själva valde vi mellan att anlända i en råsportig cykelbil av fabrikat Fantom eller sportstugebilen Saab 95. Redaktionshusbilen alltså.

Det blev den senare vilket gladde våra vänner på Automobilredaktionen. Här kan du se ett urval av de effekt- och väghållningsmaskiner som Klassiker spanade in på utställningsområdet.

Vill du se mer kan du inom kort kolla på www.automobil.se

Men Klassiker hann före.
Taggar: Reportage

Kommentarer

#1
Jesper Fröjd
2009-09-07 23:59

Hallå!
28 november anordnar vi ett stubbrace för mopeder!! i mellerud på gärdet utanför vår klubbstuga. Det är ett race av typen långlopp (3h) med 3-5 förare på varje hoj. Mopeden skall vara av veterantyp och lanserad i sverige före 1980.

Mer info på www.alabamas.se klicka på forum
kanske nåt att skriva om.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.